Böttzauw ApS

3 generationer – 90 år i branchen

Firmaet Böttzauw ApS er en engrosvirksomhed med mere end 90 år i branchen. Tre generationer med fokus på kvalitet og kundeservice forpligter og vi mener selv at følge traditionen hver dag med vore kunder. Vi leverer til detailhandlen i hele Danmark og har siden 1932 produceret vore egne pensler kendt under mærket A&B. Vi repræsenterer CretaColor og Hahnemuehle.

Gennem årene har vi opbygget stor erfaring med kvalitetsmaling bl.a. Herbol og har specialiseret os i bygningsmaling, kunstner og hobby artikler, og papir. Vi yder også professionel rådgivning inden for facadebehandling og vedligeholdelse.

For yderligere oplysninger kontakt os på +45 30 30 55 73

DANSK PRODUCEREDE PENSLER

Tre generationer med fokus på kvalitet og kundeservice forpligter og Böttzauw har siden 1932 produceret egne pensler kendt under mærket A&B, Miro og Impressive.

SE UDVALG

VORES LEVERANDØRERE

Alle vores produkter er håndplukket hos leverandører fra hele verden. Hos os kan du få en bred vifte af kendte og efterspurgte brands til mindre kendte produkter der alle lever op til vores høje kvalitetskrav. Derudover udvikler vi selv nye varer, som vi sætter i produktion.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

KONTAKT OS